Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вічна слава: Загинув Славутичанин - Захисник Буряцький Павло Геннадієвич

Вічна слава: Загинув Славутичанин - Захисник Буряцький Павло Геннадієвич фото

Павло Геннадійович Буряцький, народився 4 липня 1999 року в місті Славутич. Отримав освіту в загальноосвітній школі №3 та закінчив Чернігівський промислово-економічний коледж Київського національного університету технологій та дизайну.

Згодом він працював слюсарем на ДСП "Чорнобильська АЕС" у цеху зі зняття з експлуатації. Павло також віддавав частину свого життя службі в Збройних Силах України. У 2020 році він був мобілізований та у 2021 році продовжив службу за контрактом, ставши учасником багатонаціональних військових навчань "Sea Breeze".

Павло Буряцький був відзначений як почесний учасник військового Параду на честь 30-річчя Незалежності України у 2021 році. Він активно брав участь у бойових діях, а на момент повномасштабного вторгнення знаходився в зоні антитерористичної операції.

Павло служив у складі 1-го окремого Феодосійського батальйону морської піхоти та 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського, захищаючи мир та незалежність України.

Прощання з героєм відбудеться 20 березня 2024 року о 13:00 в місті Києві на Байковому кладовищі.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким полеглого захисника. Нехай земля буде йому пухом. Вічна пам'ять герою, який завжди буде жити у наших серцях.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у нашій пам'яті та серцях.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: