Ініціатива «Підвішена порція» від «Нової кухні». Як славутичани можуть допомогти військовим та потерпілим від війни

У Славутичі стартувала благодійна ініціатива "Підвішена порція" від Нової Кухні.

У Славутичі стартувала благодійна ініціатива "Підвішена порція" від Нової Кухні.

Ця програма спрямована на підтримку військових та людей, які опинилися в скрутних ситуаціях внаслідок війни.

За цією ініціативою, ви можете придбати будь-яку кількість продукції ТМ "Нова Кухня" у магазині "Марк Тім"  (Тбіліській, 1), та залишити її там. Після цього, ці продукти будуть передані тим, кому вони потрібні.

Для тих, хто бажає долучитися онлайн, також є така можливість: при замовленні в коментарі до замовлення можна написати «військові» або «Роксана», тому що саме фонд Роксик Шуманян відвозить їжу практично під обстріли в Харкові. Завдяки участі людей вже зібрано 72 порції для потерпілих.

Запрошуємо всіх долучитися до цієї благодійної ініціативи та підтримати тих, хто потребує допомоги.  

Фото: Facebook: Азовська фабрика - кухня

Нагадаємо, "Нова Кухня", це релоковане підприємство, родина Бубнових, що мала успішний бізнес у Маріуполі й втратила все через російську окупацію, вирішила відновити виробництво у Славутичі.

Ще до війни Бубнови створили власне підприємство в Маріуполі – Азовську фабрику-кухню. Починали з нуля, без жодного досвіду у підприємництві. Спочатку торгували овочами на ринку, потім стали завозити овочі в декілька торгових центрів на Донеччині та Луганщині. Детальніше про них, ви можете дізнатись у наших публікаціях:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: