Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чому діти з Чернігова їздять на заняття плаванням у Славутич? Історія тренера Лілії Майорової

Чому діти з Чернігова їздять на заняття плаванням у Славутич? Історія тренера Лілії Майорової фото

У місті Чернігів популярність плавання серед дітей та дорослих стрімко зростає завдяки старанням головного тренера басейну "ДЕСНА АКВА СПОРТ", Лілії Анатоліївни Майорової.

Протягом декількох місяців вона організовує поїздки з дітьми до міста Славутича, де знаходиться басейн "Лазурний", щоб навчати їх плавання.

Ця талановита тренерка навчала дітей плавання у місці Чернігів. Потім басейн закрили та вона почала возити дітей на заняття у Славутич.

Не працюючий басейн в м.Чернігів

Лілія Анатоліївна отримала грант від Жіночого Консорціуму України на обладнання  для плавання, що дозволяє їй проводити навчання з дітьми Чернігова на доступному рівні та дозволило розширити можливості тренувань та залучити більше учнів у світ спорту. Завдяки цьому ініціативному кроку багато дітей, підлітків та дорослих з Чернігова знайшли собі улюблене хобі та корисну фізичну активність.

Не зважаючи на вікові та освітні різноманітності, учні Лілії Майорової навчаються плавати з радістю та завзяттям. Діти різного віку, включаючи студентів ліцею і навіть педуніверситету з радістю їздять у Славутич, щоб розвивати свої навички з плавання.

Батьки учнів Лілії Анатоліївни й самі діти висловлюють щиру вдячність місту Славутич за гостинний прийом та особливо за турботу про організацію занять у місцевому басейні. Працівники та керівництво басейну завжди йдуть на зустріч учням, які приїжджають із Чернігова, плануючи роботу так, щоб були вільні доріжки для їх занять. Тренер підкреслює важливість цього підходу для успішного навчання.

Персонал басейну завжди пильнує за чистотою води та її температурою, створюючи комфортні умови для плавання. Тому всі причетні в цьому процесі заслуговують на велику подяку за можливість активного відпочинку та занять спортом для дітей.

На тренуванні в Туреччині

Лілія Анатоліївна  тренер яка навчилась плавати у дорослому віці. Вона самоучка. 

  • У червні  2015 році їздила на кубок Угорщини
  • У жовтні 2015 року брала участь у Європейських іграх  у Франції (Ніцца)
  • У 2016 році брала участь у чемпіонаті світу у Лондоні.

Лілія Анатоліївна —  приклад того як людина любить свою роботу. І завжди шукає вихід із будь-якої складної ситуації.

Дивись відео на нашій сторінці фейсбук

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: