День народження волейбольної школи Славутича: Святковий турнір

У Славутичі відсвяткували першу річницю відродження масового виду спорту – волейболу.

У Славутичі відсвяткували першу річницю відродження масового виду спорту – волейболу. Спорткомплекс «Олімпієць» 10 травня зібрав під своїм крилом любителів цієї масової гри. Славутицький клуб з однойменною назвою святкував свій перший день народження.

Привітати молодих волейболістів прийшли начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Уляна Єрастова, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Вадим Зуй, директор КП УКФСТ Олексій Дьомін. У залі були присутні батьки вихованців.

Вітаючи юних волейболістів, виступаючі зауважили, що перші кроки клубу «Славутич» були успішними, і те, що клуб з'явився в такий важкий час, дає можливість сподіватися, що у волейболістів світле майбутнє. З'явився ще один представник спорту у місті, який знайде своїх прихильників і буде захищати спортивну честь Славутича.

Тренер Анатолій Камінських, виступаючи в ролі головного судді волейбольного міні-турніру, побажав своїм вихованцям гарної гри і бажання до перемоги. По завершенню турніру всі учасники були нагороджені пам'ятними медалями. Учасники згадали тих, хто своїм життям та опорою проти агресора дав можливість провести цей спортивний захід.

[GALLERY-668]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: