Завантаження ...
Новобудови Києва

Звітний концерт в музичній школі учнів Фадеєвої Олени Олексіївни

Звітний концерт в музичній школі учнів Фадеєвої Олени Олексіївни фото

23 травня в Славутичі відбувся концерт в музичній школі класу Фадєєвої Олени Олексіївни, викладача хорового і сольного співу з досвідом понад 40 років.

Концертмейстери Говорова Людмила Вікторівна, Зубець Марина Федорівна і Борисенко Алла Іванівна створили чудовий музичний супровід, підкреслюючи майстерність молодих виконавців.

Виступи дітей, віком від 6 до 16 років, були яскравими та незабутніми. Концерт відкрила найменша учасниця Аня, зачарувавши глядачів своєю безпосередністю та щирістю. Її виступ став прекрасним початком заходу, задавши тон всьому концерту. Серед учасників були талановиті учні, які виконували як сольні номери, так і ансамблеві композиції, демонструючи високий рівень підготовки та артистизму.

Закінчила концерт Кобзар Вікторія, яка два роки тому вже закінчила ко музичну школу, але продовжує активно займатися музикою. Її виступ був надзвичайно емоційним та професійним, викликавши бурхливі оплески у залі. Вікторія продемонструвала неабиякі вокальні здібності та сценічну майстерність, що стали результатом багаторічної праці під керівництвом Олени Олексіївни.

Фінальним акордом концерту став виступ ансамблю старших класів хорового відділу. Їхні злагоджені голоси та гармонійне виконання справили незабутнє враження на всіх присутніх. До них приєдналися всі учасники концерту, створивши величезний хор, який завершив вечір спільним виконанням фінальної пісні. Цей момент став справжнім святом музики, об'єднавши на одній сцені молодих талантів та їхніх наставників.

Концерт показав високу професійну підготовку учнів та майстерність викладачів, підтвердивши високий рівень музичної освіти, яку надає клас Фадєєвої Олени Олексіївни.

Звітний концерт в музичній школі учнів Фадеєвої Олени Олексіївни фото №1
Звітний концерт в музичній школі учнів Фадеєвої Олени Олексіївни фото №2
Звітний концерт в музичній школі учнів Фадеєвої Олени Олексіївни фото №3
Звітний концерт в музичній школі учнів Фадеєвої Олени Олексіївни фото №4

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: