Завантаження ...
Новобудови Києва

Незламна молодь Славутича: Найяскравіші досягнення Молодіжної ради

Незламна молодь Славутича: Найяскравіші досягнення Молодіжної ради фото

Молодіжна Рада "Майбутнє Славутича" та місцева влада представили результати своєї річної роботи у рамках програми "Незламна молодь: Молодіжні Ради".

Учасники Молодіжної Ради "Майбутнє Славутича" разом з представниками влади взяли участь у форумі молодіжних рад "Форми участі молоді умовах воєнного часу", організованому Українською Асоціацією Молодіжних Рад. Форум відбувся у місті Івано-Франківськ у період з 24 по 26 травня 2024 року та став заключною подією у рамках програми "Незламна молодь: Молодіжні Ради".

Під час заходу учасники обмінялися досвідом з іншими активними молодими людьми та представниками місцевих органів влади, ознайомилися з результатами програми у різних громадах. Кожна учасниця програми представила свої досягнення.

Успішні кейси демонструють, як ефективно співпрацювати з органами місцевого самоврядування, формувати команду та впливати на молодіжну політику в умовах війни.

Всі аспекти програми, її практичні кейси та досягнення були зібрані в посібнику, який стане для молодіжних рад дорожньою картою в подальшій роботі.

Участь у програмі "Незламна молодь: Молодіжні Ради" дала Молодіжній Раді міста Славутича необхідний поштовх у розвитку. Завдяки тренінгам та менторській підтримці члени команди змогли покращити свої навички та знання у взаємодії з органами місцевого самоврядування, що допомогло створити ефективні проєкти та взаємодіяти з громадськістю.

Завдяки тренінгам та менторській підтримці члени команди змогли покращити свої навички та знання у взаємодії з органами місцевого самоврядування, що допомогло створити ефективні проєкти та взаємодіяти з громадськістю. Наприклад рада успішно реалізувала міський турнір з Шахів та змагання з волейболу, а також залучившись підтримкою бізнесу провели дводенне навчання «Проєктний менеджмент» для реалізації в громаді напрацьованих проєктів. Петиція щодо прямого сполучення Київ-Славутич, зібрала більше 100 голосів, після чого була передана на розгляд до міської ради, яка згодом була підтримана депутатами. Залучились фінансовою підтримкою від депутатки Славутицької міської ради Валентини Дарнопих для реалізації Проєкту «Арт-терапії» з метою покращення психоемоційного стану та налагодження взаємодії із сімʼями ВПО, ЗСУ та полонених. - пишуть на своїй сторінці у Фейсбук представники Молодіжної ради

Програма «Незламна молодь: Молодіжні ради» розроблена Українська Асоціація Молодіжних Рад та втілюється в межах програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна та виконується IREX у партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом IRI

Фото: Facebook: Молодіжна рада "Майбутнє Славутича"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: