Завантаження ...
Новобудови Києва

Церемонія вручення "Ікони пам'яті" матері загиблого героя Івана Лесникова у Славутичі

Церемонія вручення "Ікони пам'яті" матері загиблого героя Івана Лесникова у Славутичі фото

25 липня 2024 року в місті Славутич відбулася зворушлива церемонія вручення "Ікони пам'яті "для матері загиблого героя Івана Лесникова.

На заході були присутні: В/Ч  3041, працівники поліції та ДСНС, а також численні мешканці міста.

Церемонія почалася з освячення ікони військовим капеланом, Отцем Юрієм. Він звернувся до присутніх зі словами підтримки та наголосив на важливості збереження пам'яті про героїчні вчинки захисників України. Освячення ікони створило атмосферу духовної єдності та підтримки, що пронизувала весь захід.

Мешканці міста, які зростали з Іваном Лесниковим, поділилися спогадами про нього  та його самовідданість. Поліцейські та рятувальники  та військово службовці також висловили свою повагу та шану родині героя. Виступ капелана супроводжувався  щирими оплесками та словами вдячності від мешканців міста.

Мати Івана Лесникова отримала ікону пам'яті з трепетом і сльозами на очах. Вона подякувала всім присутнім за підтримку та небайдужість, зазначивши, що Іван завжди буде в її серці та пам'яті всіх, хто знав його.

Захід пройшов у позитивній та дружній атмосфері, об'єднавши всіх присутніх у спільній меті — вшанувати пам'ять загиблого героя. Ця подія ще раз нагадала, що справжні герої живуть у наших серцях і що їхній подвиг не буде забутий.

Ікону виготовили волонтери із Житомира. Вони прагнуть, щоб ця ікона стала реліквією у сім'ях героїв і передавалась із покоління в покоління оберігаючи їх рід.

Працівники Соціально психологічного Центру подали заявки для отримання "Ікони пам'яті" всім родинам загиблих захисників. Та чекають коли всі родини отримують цю реліквію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: