«Борщ в пакеті на деякі позиції доставляють навіть дронами», - Марія Бубнова

Славутич - це нове сучасне місто, яке на собі знає, що таке відродитися на новому місці. Тому вважаємо символічним, що саме в Славутичі змогло відновитись після знищеного окупантами Маріуполя сучасне підприємство «Нова Кухня». Сьогодні там виготовляють перші страви без зберігання в холодильнику та підігріву, смачні і зручні у використанні. В умовах війни, віялових відключень електроенергії в населених пунктах та навіть для бійців на фронті ці страви є справжньою знахідкою.

Славутич - це нове сучасне місто, яке на собі знає, що таке відродитися на новому місці. Тому вважаємо символічним, що саме в Славутичі змогло відновитись після знищеного окупантами Маріуполя сучасне підприємство «Нова Кухня».

Війна в Україні й досі несе багато горя людям. Вони втрачають домівки, власне майно, цілі міста, але в той же час знаходять для себе нові місця в Україні, де почуваються як вдома та мають сили відновити власний бізнес.

Про родину Бубнових з Маріуполя, що через війну росії в Україні двічі починали «з нуля» свою підприємницьку діяльність, і які тепер є власниками нового, сучасного бізнесу в Славутичі - «Нова Кухня», ми вже розповідали не одноразово раніше.
 

Читайте також: Загартовані війною: родина підприємців із Маріуполя відновдює свій бізнес у Славутичі

Підприємство виробляє повністю готові страви в спеціальній упаковці, тому справжній борщ з м’ясом та супи можна зберігати без холодильника, їсти як розігрітими, так і без підігріву.

В Україні зараз практично в кожному місті великі перебої з електрикою. Люди шукають вирішення проблеми з харчуванням в таких умовах, адже зварені в каструлі перші страви без холодильника швидко псуються.

Саме зараз пропозиція від «Нової Кухні» стає особливо актуальною!


Читайте також«Як отримати грант на відкриття та розвиток власного бізнесу», - підприємиця Марія Бубнова запрошує на бізнес-тренінг
 

«Хочемо окремо звернути увагу, що саме готові перші страви доречні й для наших військових. Їх зручно зберігати і вживати в будь-яких умовах. Вони приготовані за принципом дитячого харчування в спеціальних реторт пакетах. Завдяки новим технологіям, це якісна і смачна  їжа без додавання «єшек», - пояснює Марія Бубнова.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=316&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100035848418169%2Fvideos%2F438702915445063%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="316" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Підприємиця Марія Бубнова зазначає, що волонтери замовляють у неї ці страви для відправки на фронт. Тож для таких замовлень діють спеціальні пропозиції.

«Волонтери кажуть, що борщ в пакеті на деякі позиції доставляють навіть дронами! А через те, що супи не потрібно розводити водою чи готувати, вони смакують навіть холодні», - посміхаючись розповідає Марія.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100035848418169%2Fvideos%2F1446472126228642%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Марія щодня отримує багато вдячних і схвальних відгуків від захисників. І це надихає. Зізнається жінка.

Для того, щоб можна було замовити собі, своїм рідним та допомогти військовим, звертайтеся до Марії чи за посиланням на соцмережі «Нової Кухні».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: