Завантаження ...
Новобудови Києва

Центр надання адміністративних послуг Славутича: зміни у видачі військово-облікових документів

Центр надання адміністративних послуг Славутича: зміни у видачі військово-облікових документів фото

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) міста Славутич інформує про нові правила оформлення та видачі військово-облікових документів, які набрали чинності відповідно до постанови Уряду № 721 від 18 червня 2024 року.

Відтепер після оновлення персональних даних у ЦНАП, заявники можуть отримати військово-обліковий документ з QR-кодом або витяг з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів. Ці зміни стосуються тих випадків, коли інформація про заявника є неактуальною або неповною.

Важливі зміни:

  • Військово-обліковий документ з QR-кодом: Видається без печатки адміністратора ЦНАП та має термін дії 1 рік з моменту формування, за умови відсутності змін у персональних даних.
  • Витяг з Єдиного державного реєстру: Містить печатку адміністратора та рекомендацію щодо необхідності звернення до ТЦК та СП.

Варто зазначити, що витяги, отримані до 18 червня 2024 року, залишаються чинними.

Увага: Через підвищену активність з оновлення даних по всій Україні, спостерігається велике навантаження на Реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів. Просимо з розумінням ставитися до можливих затримок у видачі документів.

Додаткові можливості: Військовозобов’язані можуть оновити персональні дані за допомогою мобільного застосунку «Резерв+» або звернувшись до ТЦК та СП за місцем постановки на облік.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: