Завантаження ...
Новобудови Києва

Нарешті дочекались: дорогу на Мекшунівку почали ремонтувати!

Нарешті дочекались: дорогу на Мекшунівку почали ремонтувати! фото

Жителі Славутича вже давно занепокоєні станом дорожнього покриття на шляху до Мекшунівки.

Місцева влада неодноразово обіцяла провести ремонт цієї ділянки, про що ми вже писали у наших матеріалах.

У соціальних мережах славутичани висловлюють своє обурення станом покриття та вимагають негайного втручання.

Учора редакція "Славутич Інфо" вирушила в інспекційну поїздку по дорозі Славутич – Мекшунівка, щоб оцінити стан дорожнього полотна. Висновки, на жаль, виявилися невтішними: дорога розбита майже вщент, численні ями та вибоїни створюють небезпеку для водіїв та пішоходів.

Однак є і гарні новини. Під час нашої експедиції було виявлено встановлений знак про початок ремонтних робіт. Крім того, ми побачили, що у деяких місцях на узбіччі ями вже були підсипані землею, що свідчить про початок робіт.

Стан дороги ви можете оцінити у нашому відеоролику. Реакція славутичан на це відео була неоднозначною. З одного боку, люди висловлювали обурення через жахливий стан дороги і вимагали від влади негайних дій. З іншого боку, багато хто відзначив, що нарешті є якісь зрушення в цьому питанні, і висловили надію на швидке завершення ремонтних робіт.

Якщо навіть все по ремонтують, пісковики її розібʼють по новому ! Тут потрібно адекватне рішення, але сумашедшая корупція в цілому все заблокує і т.д !
Або тільки зʼявляється вибоїна ремонтують пісковики, або страйк населення і перекриття дороги для них, вже настав час це робити або колеса також колоти ! - пише у коментарях до ролику Владислав Інформов

Найкраща дорога, коли повертаєшся живим і не ушкодженим до рідної хати, де чекає мати! І байдуже , що під твоїми ногами - це всеодно моя побита і рідна ненька Україна! - прокоментував публікацію Владислав Справедливий 

Дуже хочеться вірити,що щось зроблять.Но не факт.На жаль . - зазначає Надежда Собецкая

Сьогодні ж комунальне підприємство "ДЕУ" підтвердило наші висновки та офіційно заявило про початок ремонтних робіт. Сподіваємося, що вони будуть виконані якісно та своєчасно, і вже незабаром жителі Славутича зможуть безпечно користуватися дорогою до Мекшунівки.

Тим часом ми продовжуємо слідкувати за розвитком ситуації та інформуватимемо вас про всі зміни.

Закликаємо славутичан залишати свої коментарі та ділитися своїми думками щодо стану дороги і якості виконання ремонтних робіт. Ваші відгуки допоможуть нам тримати місцеву владу в курсі проблем та вимагати від них відповідальних дій.

Фото: КП "Дорожньо-експлуатаційне управління" Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: