Завантаження ...
Новобудови Києва

Відомий стрімер Лебіга відвідав Чорнобильську зону та ЧАЕС

Відомий стрімер Лебіга відвідав Чорнобильську зону та ЧАЕС фото

Відомий український стрімер Михайло Лебіга нещодавно здійснив подорож до Чорнобильської зони відчуження та Чорнобильської атомної електростанції (ЧАЕС). 

Це був особливий досвід не лише для нього, але й для тисяч його підписників, які змогли спостерігати за цією подією через стрім на платформі Twitch.

Михайло Лебіга, відомий своєю любов'ю до пригод і незвичайних місць, вирішив відвідати місце однієї з найстрашніших катастроф в історії людства. Його стрім з Чорнобильської зони викликав великий інтерес у глядачів.

Скриншот: Twich: Leb1ga

Під час своєї подорожі, Лебіга відвідав кілька знакових локацій, включаючи занедбане місто Прип'ять, де життя зупинилося після аварії на ЧАЕС у 1986 році. Стрімер показав своїм глядачам порожні будівлі, розбиті вікна, і залишені речі, які колись належали мешканцям цього міста. 

Особливу увагу він приділив і самій станції. На стрімі підіймалось питання історії та наслідків аварії. Через те, що станція, це режимний об'єкт, стрім звідти не вівся, але блогер подякував персоналу станції за гостинний прийом.

"Дуже класний персонал на самій станції. Ви всі класні люди!" - зазначив блогер розповідаючи про ЧАЕС.

Фото: телеграм канал Лебидло

Скриншот: Twich: Leb1ga

Блогер розповів, що на станції їх пригостили обідом, а проїжджаючи мимо 4 блоку накритого саркофагом Михайло зазначив:

"Хто вам ще такого покаже?"

Окрім цього, Михайло також відвідав одну з найцікавіших та найзагадковіших споруд зони відчуження — радіолокаційну станцію "Дуга". Цей гігантський радар, який ще називають "Російський дятел", свого часу був частиною радянської системи раннього виявлення запусків міжконтинентальних балістичних ракет. Михайло показав своїм глядачам величезну конструкцію «Дуги».

Скриншот: Twich: Leb1ga

Після подорожі до Чорнобильської зони Лебіга поділився своїми враженнями з підписниками. Стрім Лебіги з Чорнобильської зони можна переглянути на його каналі в Twitch.

Нагадаємо, що 84 нацгвардійці, які захищали Чорнобильську атомну електростанцію вже третій рік перебувають у ворожому полоні в справжньому пеклі.

Воля захисникам ЧАЕС! Разом та до кінця! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: