Завантаження ...
Новобудови Києва

Психологічна підтримка військових у Славутичі: нові тренінги та допомога

Психологічна підтримка військових у Славутичі: нові тренінги та допомога фото

Соціально-психологічний центр м. Славутич активно підтримує реабілітацію військовослужбовців, надаючи їм необхідну психологічну допомогу.

Бійці, які потрапляють до медичних закладів, часто зіштовхуються з труднощами в прийнятті свого стану та залежності від інших. Психологічна підтримка допомагає не лише в лікуванні, але й у поверненні до повноцінного життя, надаючи можливість знайти себе та відчути, що вони не самотні у своїй боротьбі.

Цього тижня фахівці Центру, включаючи психологів, спеціаліста із соціальної роботи та юрисконсульта, провели низку тренінгів та індивідуальних занять. Вони були спрямовані на відновлення психологічної рівноваги та адаптацію до нових життєвих умов для військовослужбовців. Основні теми тренінгів включали:

  • Мотивація та цілепокладання
  • Психологічна самодопомога
  • Розвиток навичок життєстійкості

Особлива подяка місцевій пекарні Владислава Ареф'єва "ARIVA" за постійну підтримку. Пекарня традиційно пригощає бійців свіжою випічкою: булочками, пирогами та іншими смаколиками.

З глибокою вдячністю Центр висловлює подяку всім Захисникам України. Ваш внесок безцінний і надзвичайно важливий для нашої країни. Разом ми сильніші!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: