Завантаження ...
Новобудови Києва

Що планує управління освіти Славутича у серпні: головні заходи місяця

Що планує управління освіти Славутича у серпні: головні заходи місяця фото

У серпні управління освіти і науки Славутича має низку важливих заходів та планів, спрямованих на покращення освітнього процесу та підготовку до нового навчального року.

Управлінська діяльність

До 20 серпня планується завершити формування плану роботи управління на 2024/2025 навчальний рік. Окрім цього, до 23 серпня буде проведено огляд стану готовності закладів освіти до початку нового навчального року. Протягом місяця також буде здійснено формування мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

Міжнародні проєкти

Протягом серпня триватиме підготовка до організованої поїздки групи учнівської молоді на проєкт "Психологічна підтримка дітей України" в Польщі, с. Пшешека.

Розвиток системи освіти міста

У серпні відбудеться серпнева педагогічна конференція освітян Славутича. Точна дата проведення конференції буде оголошена додатково.

Всеукраїнські урочистості

З 23 по 24 серпня у місті відзначатимуть День Державного Прапора України та День Незалежності України. Плануються святкові заходи та урочистості.

Бібліотечна справа

Протягом місяця буде здійснюватись доставка підручників для учнів 7 класів закладів загальної середньої освіти.

Видавнича діяльність

До 23 серпня буде завершено верстку інформаційно-статистичного збірника управління освіти і науки "Освіта Славутича. 2023/2024 навчальний рік".

Усі ці заходи спрямовані на покращення якості освіти в місті та забезпечення комфортних умов для навчання дітей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: