Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич втратив Героя: Віталій Січкар загинув на фронті

Славутич втратив Героя: Віталій Січкар загинув на фронті фото

Громада Славутича отримала сумну звістку — на фронті загинув Віталій Січкар.

Йому було лише 42 роки. Віталій народився 11 червня 1982 року в селищі Лисянка Черкаської області, а в 1988 році разом із родиною переїхав до Славутича. Тут він навчався в школі №1, а пізніше отримав професію штукатура-плиточника в Чернігівському професійно-технічному училищі №18.

З 2000 по 2002 рік Віталій проходив строкову службу у війську. Після цього він працював у різних компаніях, таких як ТОВ «Відродження полісся», ТОВ «Компанія «Вітава», ЗАО «Укренергоатом». Він був монтажником 4-го розряду на об'єктах ДСП «Чорнобильська АЕС» та об'єкті «Укриття», а пізніше працював за кордоном.

У березні 2024 року Віталія мобілізували до лав Збройних сил України, де він відважно виконував свої військові обов'язки. 28 липня 2024 року, під час виконання бойового завдання у населеному пункті Терни Краматорського району Донецької області, Віталій загинув, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Його пам’ять житиме в серцях рідних, друзів та побратимів, для яких він залишиться надійним другом, доброю, щирою та веселою людиною. Віталій завжди був готовий прийти на допомогу і створював навколо себе атмосферу взаєморозуміння та підтримки.

Глибокі співчуття рідним та низький уклін мамі захисника, Олександрі Миколаївні. У цю важку мить вся громада Славутича розділяє горе і схиляє голови в скорботі.

Вічна пам’ять та слава Герою.

Про дату та місце прощання з воїном буде повідомлено додатково.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: