Завантаження ...
Новобудови Києва

Як хобі перетворити на бізнес: Ольга Мельник ділиться секретами успіху

Як хобі перетворити на бізнес: Ольга Мельник ділиться секретами успіху фото

В Офісі підтримки громадських ініціатив міста Славутич відбулася натхненна зустріч з підприємницею Ольгою Мельник, яка змогла перетворити своє хобі на успішний бізнес.

Ольга, відома славутичанам як організаторка різноманітних розважальних заходів для дітей та дорослих, ведуча свят, волонтерка та блогерка, поділилася своїм досвідом у сфері підприємництва.

Попри те, що Ольга нещодавно започаткувала свою справу, вона швидко здобула популярність у місті. На зустрічі вона розповіла, як їй вдалося відкрити власний бізнес, виходячи лише з любові до свого міста та захопленням своїм хобі. Ольга поділилася труднощами, з якими стикаються соціальні підприємці у малих містах, а також розповіла, як блогерство та спорт допомогли їй у розвитку бізнесу та формуванні світогляду.

Зустріч відбулася у гібридному форматі, що дозволило долучитися до розмови онлайн. Для тих, хто пропустив цей захід, доступний запис прямого ефіру на сторінці Офісу підтримки громадських ініціатив у Славутичі в Instagram: посилання на пряму трансляцію.

Ольга Мельник дякує всім за підтримку та впевнена, що її досвід надихне інших на нові звершення у бізнесі та особистому житті. Якщо ви бажаєте взяти участь у наступній подібній зустрічі, звертайтеся за телефоном +38 050 353 11 35 (вайбер, телеграм).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: