Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутичани золотого віку продовжують завойовувати світ

Славутичани золотого віку продовжують завойовувати світ фото

Напередодні Дня Незалежності України міський голова Славутича Юрій Фомічев зустрівся з активними учасниками громадської організації «Ще не вечір».

Під час зустрічі обговорювали досягнення організації та її плани на майбутнє. Особливої уваги заслуговують зусилля славутичан золотого віку, які активно популяризують українську культуру як в Україні, так і за її межами.

Щороку колектив «Ще не вечір» представляє Україну на міжнародних фестивалях, де завойовує нагороди. Учасники вже побували в Болгарії, Хорватії, Італії, а цього року планують відвідати Грецію.

Крім того, учасники організації постійно навчаються в Університеті для дорослих «Golden Time», який функціонує при Палаці дітей та молоді. А восени, з 28 жовтня по 2 листопада, у Славутичі відбудеться фестиваль «GOLDenFest», який обіцяє стати яскравою подією.

Учасники організації продовжують активно брати участь у громадському житті та зберігати культурну спадщину України, надихаючи молодші покоління своєю енергією та ентузіазмом. Вони впевнено рухаються вперед, плануючи нові досягнення та перемоги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: