Завантаження ...
Новобудови Києва

М’яка іграшка як інструмент підтримки: підсумки педагогічної конференції у Славутичі

М’яка іграшка як інструмент підтримки: підсумки педагогічної конференції у Славутичі фото

27 серпня 2024 року у Славутичі відбулася педагогічна конференція «Серпнева по-славутицьки».

Одна з робочих локацій конференції пройшла на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» (ІРЦ), де учасники мали можливість ознайомитися з новими підходами до психосоціальної підтримки в освіті.

Гостя конференції: Анастасія Аносова

На захід була запрошена Анастасія Аносова, кандидатка педагогічних наук, психологиня, системна менеджерка ГО «Про.Світ». Вона провела заняття з елементами тренінгу на тему «М’яка іграшка у психосоціальній підтримці учасників освітнього процесу». Під час тренінгу були представлені практичні методи використання м’яких іграшок як ефективного інструменту для створення комфортного навчального середовища.

Учасники локації

У локації взяли участь практичні психологи, вихователі закладів дошкільної освіти (ЗДО) та фахівці (консультанти) Інклюзивно-ресурсного центру. Учасники мали змогу обговорити нові підходи та отримати практичні навички для подальшої роботи з дітьми.

Ця конференція ще раз підтвердила важливість інноваційних методів у підтримці дітей в освітньому процесі, спрямованих на їх гармонійний розвиток та психологічне благополуччя.

Організатор: Інклюзивно-ресурсний центр, м. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: