Завантаження ...
Новобудови Києва

Станьте частиною Громадської асамблеї Славутича: реєстрація вже відкрита!

Станьте частиною Громадської асамблеї Славутича: реєстрація вже відкрита! фото

Офіс підтримки громадських ініціатив міста Славутич запрошує мешканців і мешканок міста взяти участь у Громадській асамблеї.

Ця асамблея складатиметься з 45 випадково відібраних учасників, і ви можете стати одним з них!

Хто може стати членом Громадської асамблеї?

Якщо ваше домогосподарство отримало лист-запрошення, будь-які двоє людей, що проживають за вашою адресою, можуть зареєструватися для участі в Громадській асамблеї. Реєстрація відкрита до 23:59 15 вересня, тож не втрачайте можливості! Зареєструватися можна за наступним посиланням.

Як відбуватиметься відбір?

Після завершення реєстрації члени асамблеї будуть обрані випадковим чином за допомогою програмного забезпечення, розробленого експертами Ради Європи. Відбір забезпечить репрезентативний зріз громади Славутича за віком, статтю, рівнем освіти та іншими критеріями, аби залучити до участі різні верстви населення: від молоді до старших людей, чоловіків та жінок з різним життєвим досвідом.

Чому це важливо?

Громадські асамблеї - це інструмент деліберативної демократії, що дає можливість кожному мешканцю вплинути на розвиток міста. Проєкт впроваджується за ініціативи та підтримки Ради Європи у співпраці зі Славутицькою міською радою, відповідно до Меморандуму, підписаного в березні 2024 року.

Не втрачайте шанс зробити свій внесок у розвиток Славутича! Реєструйтесь вже сьогодні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: