Завантаження ...
Новобудови Києва

У Славутицькій міській лікарні розпочав роботу лікар-терапевт вищої категорії Сергій Ткаченко

У Славутицькій міській лікарні розпочав роботу лікар-терапевт вищої категорії Сергій Ткаченко фото

З 2 вересня 2024 року в загально-соматичному відділенні КНП "Славутицька міська лікарня" почав працювати лікар-терапевт вищої кваліфікаційної категорії Сергій Іванович Ткаченко.

Ця новина стала приємним повідомленням для пацієнтів, оскільки лікар повернувся до роботи у рідному закладі після тривалого періоду діяльності в інших установах.

Сергій Іванович Ткаченко добре відомий своїм пацієнтам у Славутичі. Протягом багатьох років він був частиною команди лікарів міської лікарні, працюючи терапевтом та надаючи медичну допомогу пацієнтам як у поліклініці, так і у стаціонарі. Також він надавав медичну допомогу працівникам ДСП ЧАЕС на пункті охорони здоров'я в зоні відчуження.

Мешканці Славутича та всі, хто потребує стаціонарного лікування, тепер можуть записатися на прийом до лікаря вищої кваліфікаційної категорії Сергія Ткаченка у загально-соматичному відділенні міської лікарні. Повернення такого досвідченого спеціаліста є важливим кроком для покращення медичних послуг у місті.

КНП "Славутицька міська лікарня" продовжує роботу над поверненням найкращих фахівців до своєї команди, щоб забезпечити якісну та професійну медичну допомогу всім жителям міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: