Завантаження ...
Новобудови Києва

Пішов з життя Володимир Жигалло — почесний громадянин Славутича

Пішов з життя Володимир Жигалло — почесний громадянин Славутича фото

З глибоким сумом повідомляємо, що на 73-му році життя відійшов у вічність Володимир Костянтинович Жигалло, відомий освітянин, перший заступник міського голови Славутича та почесний громадянин міста.

Його відданість справі та значний внесок у розвиток міста назавжди залишаться в пам'яті мешканців Славутича.

Володимир Костянтинович народився на Сумщині, де провів своє дитинство і юнацькі роки. Після закінчення середньої школи з золотою медаллю, він продовжив навчання у Ніжинському державному педагогічному інституті на фізико-математичному факультеті. Свою педагогічну кар'єру він розпочав у Білоцерківському районі на Київщині, де працював спочатку вчителем, а згодом директором середньої школи. Завдяки своїм організаторським здібностям та педагогічному таланту, він швидко здобув визнання та повагу.

З 1987 року Володимир Жигалло пов'язав своє життя зі Славутичем. Як завідувач відділу освіти, він активно працював над створенням та розбудовою нових освітніх закладів у новоствореному місті. Його професіоналізм та відданість справі були високо оцінені, і він був призначений першим заступником міського голови. За свій особистий внесок у розвиток інфраструктури міста та місцевого самоврядування Володимиру Костянтиновичу було присвоєно звання почесного громадянина Славутича та вручено відзнаку «За особистий внесок у розвиток міста Славутич».

Його професійні здібності неодноразово відзначалися почесними грамотами та подяками від Київської обласної ради та Київської обласної державної адміністрації. За вагомий внесок у соціально-економічний, культурно-освітній розвиток міста Славутича Володимир Жигалло був нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ та ІІ ступенів.

Він був впливовим членом виконавчого комітету, депутатом Київської обласної ради та Славутицької міської ради. Володимир Костянтинович завжди відстоював свою думку, розуміючи відповідальність перед громадою міста, глибоко знав проблеми людей і активно працював над їх вирішенням. Його пам’ятатимуть як мудрого керівника, наставника молодих спеціалістів, толерантну і принципову людину, яка гармонійно поєднувала в собі професіоналізм, рішучість, відкритість, доброту та щирість.

Володимир Костянтинович був люблячим чоловіком і батьком. Разом із дружиною Людмилою Іванівною він виховав двох чудових синів. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, шанував і поважав.

Прощання з Володимиром Костянтиновичем Жигалло відбудеться 5 вересня о 12:00 у Свято-Іллінському храмі.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: