Завантаження ...
Новобудови Києва

Славутич втратив Воїна — Руслана Власова: коли і де прощатимуться із Захисником

Славутич втратив Воїна — Руслана Власова: коли і де прощатимуться із Захисником фото

17 вересня стало відомо, що додому "на щиті" повертається Руслан Власов. 19 вересня 2024 року о 08:30 у Славутицькому морзі відбудеться прощання з Русланом. Поховають Героя у селі Халимонове на Чернігівщині.

Про це пише Славутицька міська рада.

"З глибоким сумом повідомляємо про загибель Руслана Геннадійовича Власова, вірного сина України, який віддав своє життя за рідну землю. Руслан народився 20 лютого 1983 року в Києві. У 1990 році разом із родиною переїхав до Славутича, де навчався у школі №1. З дитинства він був працьовитим і відповідальним, обрав професію маляра і працював у будівельних компаніях Києва.

У 2014 році Руслан одружився та створив сім’ю, переїхавши до села Халимонове Ніжинського району Чернігівської області. Він був люблячим чоловіком для дружини Людмили та дбайливим батьком для доньки Софії. Руслан також був веселим, компанійським і надійним другом, завжди прагнучи до гармонії в родині, розділяючи тепло та радість із близькими.

31 травня 2024 року він був мобілізований до лав Збройних Сил України, взявши на себе святий обов’язок захищати країну від ворога. На жаль, 7 вересня 2024 року, під час виконання бойового завдання у селищі Гродівка Покровського району Донецької області, Руслан загинув, віддавши своє життя за свободу та незалежність України.

Світла пам'ять про воїна назавжди залишиться в серцях рідних, друзів та всіх, хто знав його особисто. Глибокі співчуття дружині, донці, сестрі, низький уклін мамі захисника Тетяні Казимирівні. У цю гірку мить ми розділяємо горе разом та схиляємо голови в скорботі", — йдеться у повідомленні.

Вічна слава Герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: