Завантаження ...
Новобудови Києва

Засідання виконавчого комітету: обговорено важливі питання для громади Славутича

Засідання виконавчого комітету: обговорено важливі питання для громади Славутича фото

17 вересня відбулося засідання виконавчого комітету, на якому розглянули 19 питань. Засідання провів перший заступник міського голови Віктор Шевченко. На початку присутні вшанували хвилиною мовчання полеглого захисника, славутичанина Руслана Власова. Після цього члени виконкому перейшли до розгляду питань порядку денного.

Про це повідомляє Славутицька міська рада.

У ході засідання схвалили проєкт рішення Славутицької міської ради про внесення змін до бюджету Славутицької міської територіальної громади на 2024 рік.

Схвалили зміни до низки міських програм на 2024 рік, зокрема:

  • Програми управління відходами міста Славутич.
  • Міської програми розвитку фізичної культури та спорту.
  • Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
  • Програми підтримки Збройних Сил України, підрозділів Національної гвардії України та інших військових формувань.

Також погодили розмір плати за навчання у Дитячій школі мистецтв і затвердили мережу навчальних груп на новий навчальний рік. Прийняли рішення щодо призначення стипендій міського голови кращим та провідним спортсменам міста, а також забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, спортивною та шкільною формою.

Додатково обговорили надання поштових адрес, приватизацію житла, перерозподіл видатків Управління освіти та науки та виділення коштів Управлінню соціального захисту населення для надання матеріальної допомоги жителям міста.

Нагадаємо, що 11 вересня 2024 року в Офісі підтримки громадських ініціатив відбулося засідання наглядового комітету в рамках проєкту Ради Європи «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: