Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Відкритий Кубок Чернігова з активних шахів: Олексій Соснін здобуває перемогу

Відкритий Кубок Чернігова з активних шахів: Олексій Соснін здобуває перемогу фото

22 вересня 2024 року в Чернігові у спортшколі №2 відбувся 3-й етап відкритого Кубка Чернігова з активних (швидких) шахів серед школярів з 2-м та 3-м розрядами. У турнірі взяли участь 12 школярів, які продемонстрували свої навички у шаховій грі та боротьбі за призові місця.

Про це повідомляє Палац дітей та молоді м.Славутич.

Перемогу в змаганні здобув Олексій Соснін, вихованець гуртка «Шахи» Палацу дітей та молоді міста Славутич. Олексій набрав 5,5 очок із 7 можливих, продемонструвавши вражаючу гру та стійкість протягом усіх партій.

Цей турнір став чудовою можливістю для молодих шахістів з різних міст продемонструвати свої вміння та отримати цінний досвід у змаганнях. Організатори та учасники підкреслили важливість таких заходів для розвитку шахового спорту серед молоді.

Вітаємо Олексія з перемогою та бажаємо подальших успіхів у шаховій кар'єрі!

Нагадаємо, що практичний психолог Центру життєстійкості Наталія Єзан провела зустріч з молодшими підлітками на тему «Мій простір безпеки». У ході заходу обговорювали важливість створення власного безпечного простору, навчалися окреслювати особисті межі та захищати їх, а також розпізнавати небезпечні ситуації та знаходити підтримку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: