Завантаження ...
knukim.edu.ua
Новобудови Києва

Колегія Управління освіти Славутича підсумувала важливі питання для нового навчального року

Колегія Управління освіти Славутича підсумувала важливі питання для нового навчального року фото

Як повідомляє Управління освіти і науки Славутицької міської ради на своїй сторінці у Facebook, нещодавно відбулася перша колегія у 2024/2025 навчальному році, де були розглянуті важливі питання.

На засіданні було обговорено підсумки аналізу діяльності Управління освіти та закладів освіти, здійсненого Центральним регіональним управлінням державної служби якості освіти. Заступниця начальника управління Людмила Живець окреслила важливі рекомендації для системи освіти міста, зокрема, щодо підготовки Плану трансформації закладів освіти та Стратегії розвитку, які будуть винесені на сесію міської ради.

Крім того, спеціалістка першої категорії Катерина Ісаєва акцентувала увагу на забезпеченні безпечних умов освітнього процесу, наголошуючи на важливості дотримання інструктивно-методичних матеріалів та приписів відповідних органів ДСНС.

Щодо забезпечення підручниками закладів загальної середньої освіти, спеціаліст першої категорії Олександр Мандровний повідомив про високі показники забезпеченості — 115-120%.

У різному були обговорені питання проведення моніторингів, святкування Дня працівників освіти, а також нові положення щодо проведення олімпіад.

«Дякуємо колеги, працюємо далі — разом!» — резюмували учасники зустрічі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия