Славутицька бібліотека отримала нову колекцію книг німецьких авторів: чекайте на "Німецьку полицю"!

Славутицька бібліотека отримала нову колекцію німецьких книг у рамках міжнародного проєкту.

Славутицька бібліотека отримала нову колекцію німецьких книг у рамках міжнародного проєкту.

Славутицький Загальноміський бібліотечно-інформаційний центр став одним із учасників міжнародного проєкту «Обмін між німецькою та українською книжковою та літературною індустрією», в рамках якого публічні бібліотеки України отримали нові видання книг німецьких авторів, перекладених українською мовою.

Цей проєкт фінансується Уповноваженою федерального уряду Німеччини з питань культури та засобів масової інформації, а реалізується за підтримки Goethe-Institut Ukraine, Німецької асоціації видавців і книгорозповсюджувачів, а також Українського інституту книги. Його мета — забезпечити у 2024 році 1000 публічних бібліотек України новими перекладеними виданнями, що дасть можливість читачам ознайомитися з творами німецької літератури у перекладі українською мовою.

Наша бібліотека отримала набір із 14 книг різних жанрів — від класичних творів до сучасної літератури, що орієнтовані на дорослих читачів. Незабаром ці книжки будуть доступні на абонементах бібліотеки для ознайомлення.

Колектив бібліотеки щиро вдячний організаторам та партнерам проєкту за можливість долучитися до цієї чудової ініціативи. Слідкуйте за подальшою інформацією щодо надходження літератури до бібліотеки!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: