Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Малюємо, творимо, фантазуємо

У Соціально-психологічному центрі соціальний педагог Антоніна Смирнякова разом з директором центру – Одиницею Віктором, провели заняття для дітей, серед яких були присутні і діти учасників АТО. Діти малювали власний портрет та різноманітні малюнки. Малювання, ліплення....

 

У Соціально-психологічному центрі соціальний педагог Антоніна Смирнякова разом з директором центру – Одиницею Віктором, провели заняття для дітей, серед яких були присутні і діти учасників АТО. Діти малювали власний портрет та різноманітні малюнки.

Малювання, ліплення, аплікація, конструювання – одне з найбільших задоволень для дитини. Вони приносять дітям багато радості. Малюючи, дитина відображає не тільки те, що бачить навколо, але і проявляє власну фантазію. Не можна забувати, що позитивні емоції становлять основу психічного здоров'я та благополуччя дітей. А оскільки образотворча діяльність є джерелом гарного настрою, ми всіляко підтримуємо і розвиваємо інтерес у дитини до творчості.

Наші заняття відбуваються щосереди. Долучайтесь до нас! Будемо раді допомогти вашій дитині розвинути свій творчий потенціал та майстерність.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: