Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Масляна

Вважалося в народі, що чим багатіше й веселіше Масляну відсвяткуєш, тим багатіше рік буде! Славутичан не злякав непогожий день і народ масово зібрався на Центральній площі міста зиму проваджати, весну-красну зустрічати та й поярмаркувати. Хорошому настрою сприяли виступи...

 

Вважалося в народі, що чим багатіше й веселіше Масляну відсвяткуєш, тим багатіше рік буде!

Славутичан не злякав непогожий день і народ масово зібрався на Центральній площі міста зиму проваджати, весну-красну зустрічати та й поярмаркувати.

 

Хорошому настрою сприяли виступи творчих колективів та театральних героїв – веселих скоморох (Ірина Сіраш та Прантенко Олександра – вихованці ДШМ), богатиря Добринюшки (Денис Маслій). І хоча чимало було перешкод з боку бешкетників - баби Яги та Лісовика (Дмитро Передній та Дмитро Полторин), Зима (Лариса Гніденко) все-таки передала права Весні (Ольга Сорока).

 

Театральне дійство, всенародне гуляння, ігри та розваги, пісні та жарти, смачні млинці , святкова торгівля – все сприяло веселій Масляні. Кульмінацією театрального дійства стало спалення розцяцькованого опудала зими.

 

Ініціативу та творчість дарували славутичанам вокальні колективи міського відділу культури «Пой душа» (кер. Людмила Смолярчук), «Мрія» (кер.Анатолій Котельницький), «Полісся» (кер. Микола Кривопиша), солістка Ольга Фещук, колективи Кіноконцертного комплексу (дир.Лариса Гніденко), ПДЮТ (дир. Ніна Єрьоміна), спортивні клуби міста.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: