Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Хай березень дарує квіти!

У виставковій залі Кіноконцертного комплексу відкрита виставка робіт студії живопису. Не можна відірвати очей від цієї квітучої краси! Знайомлячись з роботами Любові Андреєвої, Ніни Колесник, Алли Кравець, Людмили Меньковської, Віктора Одиниці, Олени Радкевич, Ніни Чугунової і...

Жінка на білконі. Робота Віктора Одиниці
У виставковій залі Кіноконцертного комплексу відкрита виставка робіт студії живопису. Не можна відірвати очей від цієї квітучої краси! Знайомлячись з роботами Любові Андреєвої, Ніни Колесник, Алли Кравець, Людмили Меньковської, Віктора Одиниці, Олени Радкевич, Ніни Чугунової і самого керівника студії Людмили Хілобок, зачаровуєшся незвичайним світом радісних почуттів – ніби казкова сила затягує тебе у завірюху світлих барв та пахощів весни!

Студії живопису виповнилося вже 10 років. Всі ці роки її незмінним керівником є талановита художниця Людмила Хілобок. Людмила Володимирівна розповідає, що в студію приходять люди різного віку – від 25 років і набагато старші. Вони хочуть для себе глибше розкрити таємниці живопису, познайомитися з техніками та жанрами цього образотворчого мистецтва. Щотижня студійці обмінюються думками та враженнями від творчості, збагачують набуті знання, відкривають нові джерела натхнення, діляться секретами майстерності. А керівнику є чим поділитися зі своїми студійцями! За її плечима чималий досвід: після закінчення Чернігівського педагогічного університету Людмила Хілобок розпочала свій трудовий шлях вчителем малювання в Славутицької ЗОШ №3, а вже 15 років працює викладачем відділу образотворчого мистецтва в Дитячій школі мистецтв, вона – педагог вищої категорії.

Шановні славутичани! Запрошуємо вас відвідати цю дивовижну, різнокольорову весняну виставку і пережити приємне душевне хвилювання, яке передали в своїх роботах творці-художники!
Виставка діє упродовж березня.


Людмила ЛЮБИВА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: