Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Глядачі сміялися – значить було смішно

Гумор у нашому житті є! Це заявили своїми виступами всі 9 команд-учасниць весняного Кубку КВН на сцені Кіноконцертного комплексу в м. Славутичі. Підтверджуючи думку голови журі, начальника відділу культури, національностей та релігій Ніни Баришевської, вся КВНівська програма була...

 

Гумор у нашому житті є! Це заявили своїми виступами всі 9 команд-учасниць весняного Кубку КВН на сцені Кіноконцертного комплексу в м. Славутичі.

Підтверджуючи думку голови журі, начальника відділу культури, національностей та релігій Ніни Баришевської, вся КВНівська програма була пронизана патріоично, гоп-стопно-химерною, хореографічно - патетичною тематикою. І це дійсно так. Чого тут тільки не почули і не побачили?!

Склад журі представляли також Геннадій Ігнатов - активний учасник творчих програм в м.Славутичі, працівник ДСП ЧАЕС; Олександр Ізотов - славутичанин, чемпіон Рівненської ліги КВН, Олесь Середицький - режисер-постановник всіляких проектів на каналі Інтер, К1,К2, Україна і 1+1, а в минулому – житель нашого міста, працівник ЧАЕС, учасник КВН; Олексій Смолка - актор театру і кіно, директор Чернігівської школи акторів, актор серіалів "Свати", "Слуга народу", автор команди "95 Квартал".

Весняний Кубок Відкритої ліги КВН в Славутичі заслужено дістався команді з м.Прилук «Тобі Альдервейрельд» (в одній особі Артема Дамницького - 10,8 балів). Порадували глядачів юні чернігівчани – команда «STOP» ЗОШ №13. Одним словом - класно! Настрій в залі підтримували своїми жартами та креативністю майбутні медики з команди «Trip to Fun» з м.Києва (10 балів), «Другая команда» м.Київ-м.Маріуполь (10,4 бали), «Дуракам закон не писаний» - студенти Ніжинського університету (8,8 бали). Активні та масові були, як завжди, чернігівські команди «Опасные гуси» (8,4 бали), «Принцеса Кенні» та «Команда ім.Джейсона Стетхема та Криштиану Роналдо ( у них по 7,6 бали).

Впевнено заявили про себе своїми смішними та іронічними жартами аж на 8,4 бали славутичани – команда «3 D format» - три Дениса - Ізотов, Маслій та Тюрін. Дотепним, спритним, контактним представлявся глядачам і незмінний ведучий програми КВН - культорганізатор ККК Дмитро Передній. І все це спрямовувалося на відновлення атмосфери добра і гумору!

Жартував з КВНщиками і мер міста Славутича Юрій Фомічев. Глядачі вийшли із зали у гарному настрої , заряджені на позитив та добрі справи! До зустрічі на осінньому Кубку КВН у Славутичі!

Людмила Любива, фото автора
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: