Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Школа №1 просить підтримки, щоб отримати інтерактивний клас

Славутицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 бере участь у конкурсі "Класс будущего", що проводиться з ініціативи та за підтримки ПриватБанку. Період проведення конкурсу: 10.03.2016 - 31.05.2016. За результатами конкурсу будуть визначені два переможці: перший переможець - шляхом підрахування...

 
Славутицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 бере участь у конкурсі "Класс будущего", що проводиться з ініціативи та за підтримки ПриватБанку.

Період проведення конкурсу: 10.03.2016 - 31.05.2016

За результатами конкурсу будуть визначені два переможці: перший переможець - шляхом підрахування голосів (лайків) за фотографію школи; другий - шляхом підрахування кількості карт ЮНІОРА, оформлених у період конкурсу.

Переможець конкурсу отримає обладнання інтерактивного класу школи (інтерактивна дошка ZnayBoard, робоче місце вчителя ZnayBook, система управління класом Mythware, роутер, проектор, 15 планшетів ZnayPad).

Фотографія знаходиться на facebook. Посилання розміщено на головній сторінці сайту школи http://coolschool1.at.ua («Конкурс "Класс будущего"»).

Просимо всіх підтримати рідну школу!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: