Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вічна пам'ять тренеру КДЮСШ!

23 квітня перестало битися серце славутичанина Валерія Юрійовича Верхольотова. Він народився 25 вересня 1951 року в м. Миколаєві. В 1972 році закінчив Миколаївський державний педагогічний інститут ім.В.Г.Бєлінського за спеціальністю «Фізичне виховання».

Валерий Верхолетов
23 квітня перестало битися серце славутичанина Валерія Юрійовича Верхольотова.

Він народився 25 вересня 1951 року в м. Миколаєві. В 1972 році закінчив Миколаївський державний педагогічний інститут ім.В.Г.Бєлінського за спеціальністю «Фізичне виховання». Валерій Юрійович навіки пов’язав свою долю зі спортом. Це людина великого таланту, мужності і самовідданості. Він робив все можливе, щоб його вихованці любили спорт, росли фізично здоровими і загартованими людьми.

З 1989 року Валерій Юрійович працював на посаді старшого тренера-викладача відділення плавання КДЮСШ. За свою професійну працю, спортивні досягнення нагороджений Почесними грамотами, Подяками міського голови, обласного Управління з фізичної культури та спорту, Міністерства молоді та спорту України, медаллю та нагрудним знаком «За особистий внесок в розвиток міста Славутича ».

Пам'ять про Великого тренера назавжди залишиться в пам’яті славутичан. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким у зв’язку з тяжкою втратою.

Славутицька міська рада та її виконавчі органи,
спортивна громадськість міста

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: