Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітаємо Вас, учителі!

У Славутичі щиро і сердечно вітали із професійним святом працівників освіти міста. Завдяки їх повсякденній праці юні славутичани долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, творчо і гармонійно розвиватися. За добросовісне служіння..

 

У Славутичі щиро і сердечно вітали із професійним святом працівників освіти міста. Завдяки їх повсякденній праці юні славутичани долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, творчо і гармонійно розвиватися.

За добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість численна кількість вчителів, вихователів, методистів, викладачів, бібліотекарів була нагороджена грамотами і подяками міського голови, управління освіти та науки.

Всіх присутніх в залі Кіноконцертного комплексу щиро вітали заступник міського голови Олександр Линкевич, секретар міської ради Володимир Борисов, начальник управління освіти і науки Славутицької міської ради Наталія Швець.

Тепла атмосфера в залі підтримувалася і виступами вихованців Палацу дитячої та юнацької творчості, Дитячої школи мистецтв, творчою молоддю міста та колективом Кіноконцертного комплексу.

Людмила ЛЮБИВА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: