Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Їх іскри творчості запалюють серця!

9 листопада в концертній залі Дитячої школи мистецтв вітали з професійним святом працівників культури та майстрів народного мистецтва Славутича. Це люди, іскри творчості яких, запалюють серця! Їх добре знають і шанують славутичани за талант, за щиру пісню і слово, за радість і натхнення.

 

9 листопада в концертній залі Дитячої школи мистецтв вітали з професійним святом працівників культури та майстрів народного мистецтва Славутича.

Це люди, іскри творчості яких, запалюють серця! Їх добре знають і шанують славутичани за талант, за щиру пісню і слово, за радість і натхнення.

За це їм дякували, вручали нагороди, квіти, адресували теплі слова заступник міського голови Славутича Олександр Линкевич, начальник відділу культури, національностей та релігій Ніна Баришевська, директор Палацу дитячої та юнацької творчості Ніна Єрьоміна.

Слова подяки прозвучали також на адресу всіх колективів закладів культури міста -Кіноконцертного комплексу (дир. Лариса Гніденко), Дитячій школі мистецтв (дир. Тетяна Варицька), Бібліотечно-інформаційним центрам міста (дир. Наталія Портна), краєзнавчому музею історії м. Славутича та Чорнобильської АЕС (дир. Євгеній Алімов), Народному вокальному колективу міського відділу культури "Пой душа" (кер.Людмила Смолярчук), Народному театру "Добрий настрій" (кер. Тетяна Криворучко).

Порадували присутніх в залі і чудовим подарунком-концертом від учнів та викладачів ДШМ і вихованців ПДЮТ. Неофіційна частина свята, що пройшла в культурному центрі "Манхеттен", була також наповнена приємними сюрпризами!

Людмила Любива, фото автора


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: