Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято енергетиків

Вітання з Днем енергетика можна адресувати кожному славутичанину. Славутич - по праву вважається містом енергетиків Чорнобильської АЕС. Їм присвячувався святковий вечір в Кіноконцертному комплексі. Про результати роботи підприємства за 2016 рік інформаційною...

 
Вітання з Днем енергетика можна адресувати кожному славутичанину. Славутич - по праву вважається містом енергетиків Чорнобильської АЕС. Їм присвячувався святковий вечір в Кіноконцертному комплексі.

Про результати роботи підприємства за 2016 рік інформаційною службою ЧАЕС був відзнятий 30-хвилинний фільм. За словами Генерального директора ДСП ЧАЕС Ігоря Грамоткіна, нинішнього року колектив зібрав "великий урожай державних нагород" за реалізацію історично важливого проекту - насування захисної Арки над об'єктом "Укриття". Він назвав роботу колективу - подвигом!

Слова вітання енергетикам зі сцени адресували народний депутат України Іван Рибак, Голова державного агентства України з управління зоною відчуження Віталій Петрук, міський голова Славутича Юрій Фомічев, депутат Київської обласної ради Володимир Удовиченко, секретар міської ради Володимир Борисов, заступник генерального директора ДСП ЧАЕС з кадрів та режиму Євген Катунін та голова ПО ЧАЕС Максим Орлов, директор Управління забезпечення функціонування об'єктів ЧАЕС Сергій Маругий разом з головою профкому Світланою Грабовець.

Кожний з них вручав нагороди енергетикам за високі досягнення в праці. Слова подяки працівникам ЧАЕС і особисто директору висловили начальник СМСЧ-5 Віктор Шиленко, настоятель Свято-Іллінського храму Української Православної церкви митрофорний протоієрей Іоанн.

У святковій концертній програмі взяли участь Зразковий художній колектив "Славутич-Стар" (ПДЮТ, кер.Юлія Красківська та Дмитро Кириєнко), а також прозвучали пісні у виконанні дуетів Ростислав Максименко та Давид Баратов (ДШМ, вик.Алла Середицька), Єлизавета Дудкіна та Софія Юрченко, солістки Яни Петренко, (ПДЮТ, вик.Тетяна Денисенко). Зустрічали шквалом аплодисментів і гстей з Чернігова - Академічний ансамбль пісні і танцю "Сіверські клейноди" (керівник та головний диригент-заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк)

Людмила ЛЮБИВА
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: