Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Першість м. Славутич з футзалу серед команд дівчат 3-4 та 5-7 класів

Після напруженої роботи та тренувань на протязі всього навчального року, збірні команди двох вікових категорій 15 травня 2014 року зібралися в приміщенні СК «Динамівець» для того, щоб прийняти участь в Фінальному етапі ІІІ- ї традиційної Першості міста Славутич з футзалу

 

От нарешті і настав день «Х». Після напруженої роботи та тренувань на протязі всього навчального року, збірні команди двох вікових категорій чотирьох загальноосвітніх шкіл міста 15 травня 2014 року зібралися в приміщенні СК «Динамівець» для того, щоб прийняти участь в Фінальному етапі ІІІ- ї традиційної Першості міста Славутич з футзалу серед шкільних команд дівчат 3-4 та 5-7 класів. Для одних спортсменок, це були останні змагання, адже на наступний рік вони стануть дорослішими і зможуть лише згадувати сльози поразок та такі щасливі хвилини радості перемоги. А от для дівчат 3-х класів, все тільки починається, адже це лише їхні перші кроки в світ такого цікавого та захоплюючого виду спорту як футзал.

Короткі відомості: вже на протязі трьох років поспіль тренери - викладачі відділення футзалу Панченко В.В. та Зуй В.А. за підтримки Виконавчого комітету Славутицької міської ради, відділу молоді та спорту, відділу освіти; за участі безпосередньо вчителів фізичної культури шкіл міста та самих школярок з 2-го по 7-й клас та Генерального спонсора змагань ГС «МедіаДім - Славутич» (Макет) директор Салдига А.М. в рамках виконання “Цільової комплексної програми розвитку футболу у Київській області “та “Програми розвитку футболу у місті Славутич на 2014 – 2016 роки “ організували проведення традиційного Чемпіонату м. Славутич з футзалу серед шкільних команд дівчат.

На старт першими вийшли дівчата молодшої вікової категорії - 3-4-й клас. Після першої ж гри впевнена гра команди ЗОШ №2, а особливо нападників Рождественської Анастасії та Сибірської Анастасії та перемога над командою школи №3 з рахунком 2-0, продемонструвала всім, що ця команда прийшла боротися тільки за перше місце. Так і сталося, без жодної поразки, немов на одному диханні перемагаючи одну команду за іншою, команда ЗОШ №2 - стала переможцем ІІІ – ї Першості міста Славутич з футзалу серед команд дівчат 3-4-х класів, а сенсаційно другу сходинку посіла команда ЗОШ №3 зігравши дві ігри в нічию та за кращою різницею забитих та пропущених м’ячів випередила інші команди. А от хто замкне трійку призерів, виявити змогли лише за допомогою пенальті між командами ЗОШ №1 та ЗОШ №4, воротарі були на висоті і лише один гол Шубіної Таї дав можливість команді ЗОШ №4 зайняти почесне 3-те місце, а команда ЗОШ №1 посіла четверте місце в змаганнях.

В старшій категорії теж було багато цікавих моментів, були як сльози радості так і сльози перемоги. Переможцем змагань стала команда дівчат ЗОШ №3 перегравши всіх своїх суперників і набравши максимальну кількість очок посіла Перше місце. Друге місце посіла команда школи №2, а долю останнього комплекту медалів знову розіграли команди ЗОШ №1 та ЗОШ №4 і як говорять : «Історія повторюється». Сильнішими в цьому двобої знову були дівчата ЗОШ №4 забивши своїм опонентам чотири сухих м’ячі на висоті були воротар команди – Голубцова Анна та нападник – Щербина Даша.

Після напружених ігрових баталій, всі з нетерпінням чекали нагородження. На нагородженні нажаль були присутні: лише представник компанії «МедіаДім - Славутич», та відділу освіти, котрі вручили кращим спортсменкам в кожній команді призи та грамоти. На превеликий жаль з представників відділу молоді та спорту до нас на нагородження ніхто не прийшов. Також закарбувати на пам'ять все дійство, що проходило в спортивному залі на пам'ять для наступних поколінь, прийшли журналіст та оператор місцевої ТРК «Славутич».

Кращими гравцями стали:
(категорія 3-4-й клас) ЗОШ №1 – Гатченко Анна , ЗОШ№2 – Рождественская Настя , ЗОШ№3 – Шальнова Катя, ЗОШ№4 – Шубіна Таїсія.
(категорія 5-7-й клас) ЗОШ №1 – Чех Анна , ЗОШ№2 – Шавеко Ліза , ЗОШ№3 – Кузнєцова Ліза, ЗОШ№4 – Щербина Даша.

Головний суддя змагань – Панченко В.В., суддя – Зуй В.А.

Дякуємо всім тим хто доклав свої зусилля, бажання, вміння до спортивного свята, що тривало для школярок міста, весь навчальний рік. Сподіваємось, що в наступному році відбудеться вже 4-та традиційна Першість міста Славутич з футзалу серед шкільних команд дівчат 3-4 та 5-7 класів під гаслом (Граємо у футзал разом з компанію «МедіаДім - Славутич»).
Панченко В.В.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: