Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Треті дитячі велоперегони: у нас аншлаг!!!

21 травня 2014 року на міському стадіоні відбулися треті дитячі Всеукраїнські велопрегони "Диво-гонка". Цього разу було встановлено одразу кілька рекордів. По-перше, за кількістю учасників - їх зібралося 99!!! По-друге, за часом - кращий час за усі троє велоперегонів - два кола за 1 хвилину 49 секунд.

21 травня 2014 року на міському стадіоні відбулися треті дитячі Всеукраїнські велопрегони "Диво-гонка".

Організаторами змагань традиційно є Палац дитячої та юнацької творчості, а головним суддею - керівник секції "Екстремаль", суддя Національної категорії, кандидат в майстри спорту з пішохідного туризму Євгеній Журба.

Цього разу було встановлено одразу кілька рекордів. По-перше, за кількістю учасників - їх зібралося 99!!! По-друге, за часом - кращий час за усі троє велоперегонів - два кола за 1 хвилину 49 секунд. Найяскравішим видовищем стали звичайно перегони у категоріях 4-5 років та 1-3 роки. Батьки, дідусі та бабусі, і навіть ті, хто просто проходив поруч з посмішкою на обличчі спостерігали за малюками на трьохколісних великах. Цей захід - не звичайне спортивне змагання, це чудове спільне дозвілля для усієї сім'ї! Не пропустіть наступної "Диво-гонки"!

Організатори дякують за допомогу у проведенні змагань вихованцям секції "Екстремаль", депутатам Молодіжної ради та веселкарям!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: