Завантаження ...
Новобудови Києва

Вони збудували Славутич

4 березня у краєзнавчому музеї міста Славутича відбулася зустріч перших будівельників міста. Рівно 30 років тому, 6 березня 1987 року, з ХХV з’їзду комсомолу України вісім автобусів з 300 молодими хлопцями та 50 молодими дівчатами приїхали до селища Лісного будувати нове місто, яке назвали Славутич.

4 березня у краєзнавчому музеї міста Славутича відбулася зустріч перших будівельників міста. Рівно 30 років тому, 6 березня 1987 року, з ХХV з’їзду комсомолу України вісім автобусів з 300 молодими хлопцями та 50 молодими дівчатами приїхали до селища Лісного будувати нове місто, яке назвали Славутич. Вже 7 березня вони приступили до своїх робочих місць у тресті «Славутиченегобуд».



Більша частина молоді залишилася жити у збудованому власними руками місті. Отримали квартири, створили сім’ї, народилися діти, а потім онуки. Славутич став рідною оселею.
До речі, першою парою, яка створилася у місті були молоді Софія Лисенко та Юрій Балан. 29 вересня сім’я разом з доньками та онуками буде відмічати 30-річчя свого весілля.
На передодні 30 річчя міста Славутича дякуємо нашим будівельникам за збудоване чудове затишне місто. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: