Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«86: кіноклуб»: «Я – Белфаст»

Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» запрошує до «86:КІНОКЛУБ».Друзі! Запрошуємо вас на перегляд стрічки «Я – Белфаст» (Великобританія, 2015, 84’Hopscotch Films, CanderblinkFilm. Режисер: Марк Казінс). Візуально-поетичне...

 

Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» запрошує до «86:КІНОКЛУБ».

Друзі! Запрошуємо вас на перегляд стрічки «Я – Белфаст» (Великобританія, 2015, 84’Hopscotch Films, CanderblinkFilm. Режисер: Марк Казінс).

Візуально-поетичне відображення Белфаста та його жителів – сповнена любові та пристрасті розповідь людини, що давно покинула це місто, але й досі захоплена ним. Стрічка зачіпає низку тем, від впливу навколишнього ландшафту на архітектуру та соціальну структуру міста до політичних та особистісних наслідків північноірландського конфлікту.

Тож чекаємо на всіх 6 квітня (четвер) о 19.00 у приміщенні ІІ поверху ресторану «Старий Таллінн». Запрошуємо на перегляд усіх охочих славутичан, а також майбутніх волонтерів Фестивалю кіно та урбаністики «86», який цьогоріч проходитиме з 28 квітня по 2 травня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: