Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Для тих, хто любить гумор

Для тих, хто любить гумор у Кіноконцертному комплексі відбувся КВН - весняний кубок Славутича! У цьому запальному гумористичному змаганні взяли участь 10 команд з Києва, Ніжина, Рівного, Слов’янська, Чернігова, Славутича та команда з Білорусі. Незмінний ведучий програми Дмитро Передній...

 

Для тих, хто любить гумор у Кіноконцертному комплексі відбувся КВН - весняний кубок Славутича! У цьому запальному гумористичному змаганні взяли участь 10 команд з Києва, Ніжина, Рівного, Слов’янська, Чернігова, Славутича та команда з Білорусі.

Незмінний ведучий програми Дмитро Передній нагадав, що цей оригінальний гумористичний проект проходить за підтримкою міського голови Славутича Юрія Фомічева. Колоритні та різноманітні жарти команд оцінювало журі з 5 осіб – секретаря міської ради Володимира Борисова, депутата міської ради Дениса Гавриліна, інженера ДСП ЧАЕС Геннадія Ігнатова, директора ЗОШ№1 Тетяни Мельник та режисера ККК Дмитра Полторина.

Правда, їм було не легко визначити «найсмішніших» переможців. Допомагали доброзичливі та активні глядачі своїми емоціями та нестандартними запитаннями, а кожна дотепна відповідь КВНівців супроводжувалась шквалом аплодисментів. Оригінальних іронічних жартів було чимало. Перепало від славутицької оновленої команди «3D» і голові журі. Сміх лився безперестанку. Цього вечора всі, хто завітав до Кіноконцертного комплексу отримали потужний позитивний психотерапевтичний заряд енергії.

Журі визначилося із переможцями. Перше місце у команди «Зачарована Десна» м. Чернігів, друге - завоювала команда «Кляки» з Білорусі, третє місце у славутицької команди, яку представляли Денис Маслій, Олександр Клімпуш та Микола Попков.

Запам’яталися окремі влучні жарти команд «Харлі Квін» та «Мам, я хочу обратно» з м. Чернігова, «Trip to Fun» та «Нове дихання» з м. Києва, «Дуракам закон не писан» з.м. Ніжина, «Анна Каренина» з м. Слов’янська та «Крик Вільгельма» з м. Рівне.

Людмила ЛЮБИВА, фото автора та Вадима Івкина
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: