Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гендерна рівність та взаємоповага: відбувся круглий стіла

В рамках заходів проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в м.Славутичі» 13 липня 2017 року в приміщенні Офісу відбувся круглий стіл на тему «Гендерна рівність та взаємоповага для поліпшення діючих етичних стандартів у місцевій громаді», модератором якого...

 

В рамках заходів проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в м.Славутичі» 13 липня 2017 року в приміщенні Офісу відбувся круглий стіл на тему «Гендерна рівність та взаємоповага для поліпшення діючих етичних стандартів у місцевій громаді», модератором якого виступив директор Соціально-психологічного центру м.Славутича Віктор Одиниця.

Крім корисної та цікавої інформації про особливості забезпечення принципу гендерної рівності для поліпшення діючих етичних стандартів у місцевій громаді, учасники обговорили декілька актуальних питань: щодо можливостей реалізації місцевих ініціатив в місті Славутичі, відповідальність представників місцевого самоврядування, роль жінок у суспільстві та залучення їх до процесу управління.

Захід був дуже змістовним та корисним, а завдяки модератору Одиниці Віктору – приємним та незабутнім. Всі учасники були активними та отримали велике задоволення від його участі.

Дякуємо Віктору Одиниці за проведення круглого столу, та запрошуємо до подальшої співпраці із Офісом підтримки громадських ініціатив.

Основні виконавці проекту: виконком Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку», ГО «Спілка керівників і роботодавців».

Контактна інформація: 2-22-50, адреса для листування slavutich.ofis@gmail.com; Арина Старовойтова, Світлана Качан.


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: