Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі громадяни спалили автомобіль наркоторговця

14 грудня у поліції Київщини повідомили, що небайдужі громадяни підпалили автомобіль драгдилеру в місті Славутич. "На жаль, проблема наркоманії залишається болючою для всіх нас, тому ми, поліцейські, активно працюємо на її протидію! І хоча на території Київщини спостерігається...

 

14 грудня у поліції Київщини повідомили, що небайдужі громадяни підпалили автомобіль драгдилеру в місті Славутич

"На жаль, проблема наркоманії залишається болючою для всіх нас, тому ми, поліцейські, активно працюємо на її протидію! І хоча на території Київщини спостерігається позитивна динаміка у боротьбі з наркозлочинністю – збільшилася кількість виявлених наркозлочинів, заарештованих наркозбувачів, частіше документуємо факти діяльності організованих груп, ми не зупиняємося та щодня продовжуємо викорінювати це зло зі столичного регіону!", - переконують правоохоронці.

Днями у місті Славутич люди намагалися самостійно помститися чоловіку, який торгував наркотиками – підпалили його автомобіль.

"Шановні громадяни, закликаємо Вас не займатися самоуправством. Для покарання злочинців є судові органи влади, а для виявлення та документування злочинів існуємо ми – поліцейські, які оперативно зреагуємо на ваші повідомлення", - закликають у відомстві.

Нижче результати проведеної роботи оперативниками Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини за 11 місяців.

Публікуємо її, щоб Ви довіряли нам і тільки у законний спосіб допомагали:


з початку 2017 року відкрито 1928 кримінальних проваджень у сфері незаконного обігу наркотиків. З них: 1645 злочинів за фактом зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин та 133 за їх збут.
ліквідовано 17 наркопритонів і 13 нарколабораторій.
затримано та притягнуто до кримінальної відповідальності 58 наркодилерів.
знешкоджено 3 організовані групи, які займались виготовленням та збутом наркотиків та психотропних речовин на території Київської та інших областей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: