Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Увага! Є путівки

Славутицька міська виконавча дирекція ФСС ТВП отримала путівки до дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Чайка» Богуславський район, Київська область, з терміном заїзду 10 вересня 2014 – 16 путівок та 2 жовтня 2014 р. – 9 путівок, на 21 день. Часткова оплата 430,50 грн. Підприємства, організації установи можуть подавати заявки та отримувати путівки.

ДОЛСТ "Чайка"
Відповідно до статті 48 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням” з врахуванням вимог Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» від 04.09.2008р. №357-VI, Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 р. № 17 (із змінами та доповненнями), та постановами правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Придбання путівок до дитячих закладів оздоровлення за рахунок коштів Фонду здійснюється виконавчою дирекцією відділення Фонду відповідно до законодавства. Путівка до дитячого закладу оздоровлення, яка придбана за рахунок коштів Фонду за повну вартість, видається застрахованій особі з частковою оплатою у розмірі 10 відсотків її вартості.

Славутицька міська виконавча дирекція ФСС ТВП отримала путівки до дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Чайка» Богуславський район, Київська область, з терміном заїзду 10 вересня 2014 – 16 путівок та 2 жовтня 2014 р. – 9 путівок, на 21 день. Часткова оплата 430,50 грн.
Підприємства, організації установи можуть подавати заявки та отримувати путівки.

Розташування:
дитячий оздоровчий табір "Чайка" працює круглий рік. Табір розташований в Київській області, Богуславский район, на території соснового лісу, в екологічно чистій зоні, на березі ріки Рось. Перебування в дитячому таборі супроводжується навчанням дітей за шкільною програмою.

Розміщення:
у 2, 3 – місних номерах, євроремонт, нові меблі, зручності в номері.

Водопостачання:
Гаряча і холодна вода цілодобово.

Харчування:
збалансоване 6-ти разове харчування (багато овочів, фруктів, соків, шоколад, цукерки) в їдальні табору.

Інфраструктура:
стадіон, тенісний корт, ігрові майданчики, бібліотека, тренажерний зал, зал ЛФК, кінозал, фітобар.

Дозвілля:
дітей включає: організація і проведення ігрових програм, конкурсів, діють спортивні секції, творчі кухлі по інтересах, туристичні походи, екскурсії, дискотеки, кіно, виступи творчих театральних і циркових колективів, різні види спорту і дозвілля.

У лікувально-оздоровчу базу входить:
кабінети фізіотерапевтичних процедур, теплолікування (озокерит, парафін), водолікування (ванни з трав), масажний кабінет, фітобар (10 -15 видів трав'яних чаїв), лікування мінеральною водою (Трускавецька, Миргородська, Поляна Купіль і Квасова, Лужанська, Йодис - 3 види), а також лікування в соляних шахтах.



У дитячому оздоровчому таборі санаторного типу "Чайка" ефективно проводиться лікування таких захворювань :
1.Гастроентерологічні (хронічні гастрити, гастродуоденіт, хронічний панкреатит).
2.Пульмонологічні хронічні бронхіти у стадії ремісії, реабілітація після запалення легенів, часто хворіючи діти простудними захворюваннями.
3.Неврологічні фізіологічні порушення, залишкові явища черепномозкових травм.
4.Ортопедичні (сколіоз 1 - 2 міри).
5.Ендокринні (гіпертрофія щитовидної залози 1 - 2 міри, дифузний зоб).

При поселенні необхідно мати медичну довідку про стан здоров'я, довідку про эпидокружениие.
За додатковою інформацією звертатися за тел.2-65-64, 2-68-94.


Довідка

Табір знаходиться на березі р. Рось в мальовничому, екологічно чистому регіоні. Працює цілий рік і розрахований на одночасне оздоровлення 230 дітей віком від 7 до 16 років.
Розміщення: в 2-, 3- місних номерах з умивальником і туалетом (євроремонт). В номері: ліжка, тумбочки, письмовий стіл, стільці, шафа. Харчування: 6-ти разове.
Лікування мінеральними водами.

Сфера діяльності:

- лікування гастроентерологічних, пульмонологічних, неврологічних, ортопедичних, ендокринологічних захворювань.

На території табору побудовані ігрові майданчики, стадіон, тенісний корт, працює бібліотека, тренажерні зали, зал ЛФК, кінозал, фітобар і пляж. До території табору прилягає зона хвойного лісу обладнаного для прогулянок і проведення конкурсів і різних заходів




Кошти Фонду для оздоровлення дітей застрахованих осіб виділяються на організацію харчування (в частині вартості набору продуктів харчування на одну дитину відповідно до норм, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 р. № 1591 “Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах”) – не більше 39 гривень на один людино-день, лікування та культурне обслуговування дітей - не більше 3 гривень один людино-день

Тривалість оздоровчої зміни в дитячому оздоровчому закладі повинна бути не менше 21 день.
Для часткового фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих оздоровчих закладах Славутицькій міській виконавчій дирекції Київського обласного відділень Фонду соціального страхування передбачено на 2013 рік 150,0 тис. грн., що дозволить 170 дітям застрахованих осіб скористатися правом та поліпшити здоров’я в дитячих оздоровчих закладах під час шкільних канікул.

Перед початком літнього оздоровчого сезону правління відділень Фонду визначать перелік дитячих оздоровчих закладів, які будуть частково фінансуватися за рахунок коштів Фонду, а робочі органи Фонду почнуть укладати договори на часткове фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб.
Страхувальник надає до Славутицької міської виконавчої дирекції заявку на часткове фінансування оздоровлення дітей у дитячому закладі оздоровлення за рахунок коштів Фонду у разі самостійної закупівлі ним путівок безпосередньо у дитячого закладу оздоровлення, який входить до переліку дитячих оздоровчих закладів. Застрахованій особі необхідно звернутися до комісії (уповноваженого) із соціального страхування підприємства із заявою щодо оздоровлення дитини в дитячому оздоровчому закладі.

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності намагається в межах своєї компетенції забезпечити якісне та повноцінне оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих оздоровчих закладах протягом 2013 року і сподівається на успішне виконання зацікавленими сторонами завдань, пов’язаних з фінансуванням дитячої оздоровчої кампанії.

Керівникам та головам (уповноваженим) комісій із соціального страхування підприємств, установ, організацій звернутися з пропозиціями до Славутицької міської виконавчої дирекції Фонду соціального страхування до 15 травня 2013 року щодо оздоровлення дітей в дитячих оздоровчих закладах

Додаткова інформація за тел. 2-65-64, 2-68-94.

Адреса: м.Славутич, Ленінградський квартал, 3 А.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: