Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Янгол або диявол, хто ви по знаку зодіака

Як вважаєте, що краще підходить вам: диявол у плоті або янгол чистий, милий? Ви на темному бо світлому боці? Хочете дізнатися, тоді читайте нижче. Ось, рейтинг знаків Зодіаку від тих, кого можна назвати чистими ангелами або справжніми дияволами. 1. Терез Ви найчистіший і найкрасивіший з усіх ангелів. Бог при народженні наділив вас незвичайних ...

 

Як вважаєте, що краще підходить вам: диявол у плоті або янгол чистий, милий? Ви на темному бо світлому боці? Хочете дізнатися, тоді читайте нижче. Ось, рейтинг знаків Зодіаку від тих, кого можна назвати чистими ангелами або справжніми дияволами.

1. Терези
Ви найчистіший і найкрасивіший з усіх ангелів. Бог при народженні наділив вас незвичайних гріхом, так як знав, що ви не зможете зробити жоден з них. Ви настільки чисті, що сам Господь просить вашої поради. Подивившись на вас, він сказав: «Вони настільки гарні, що мені потрібно їх хоч трохи приземлити, інакше інші будуть мучитися від почуття провини.» Вам доводиться носити важке взуття, щоб ви не полетіли назад на небо.

2. Телець
У вас добре серце, яке вміє прощати і ніколи не тримає зла. Всі називають вас милою. Ви завжди допоможете бабусі перейти через дорогу, врятуєте бідне кошеня, яке забралося на дерево, або зловите дитину, яка випала з палаючої будівлі. Ваш єдиний недолік полягає в тому, що ви занадто гарні для цього світу, повного дияволів, і це може бути небезпечно.

3. Риби
У вас є власні етичні норми, яких ви дотримуєтеся. Ви добрі, турботливі, вмієте прощати і співпереживати. Ваш єдиний недолік – ви можете трохи розсердитися, якщо люди не відповідають вам тією ж добротою і щедрістю. Але ви швидко забуваєте про це, тому що розумієте, що життя занадто коротке для того, щоб засмучуватися через поганих людей.

4. Стрілець
Любити інших людей для вас все одно, що дихати. Ви йдете по життю з посмішкою на обличчі і з піснею в душі. Ви любите перебувати серед людей, і ви змушуєте їх сміятися. Для вас правда є вищою чеснотою, і ви можете вийти з себе, тільки коли інші вам брешуть. Ось тоді в вас може прокинутися маленький диявол. Але ви ніколи не дозволяєте поганому настрою затьмарити свій розум. Ви можете розлютитися на хвилину, але тут же остигаєте.

5. Водолій
Ваша сама позитивна риса – це безмежне бажання допомагати іншим. Ви любите приносити радість людям. Ви чесна, любляча і добра людина. Ваш єдиний гріх – сильний потяг, який може змусити вас прийняти невірне рішення.

6. Близнюки
Ви опинилися посередині. Ви є класичним випадком людини, у якої на одному плечі сидить ангел, а на іншому – демон, який відволікає вашу увагу. Чи будете ви поводитися, як ангел чи як диявол залежить від вашого настрою і від того, що ви з’їли на сніданок. Ви, як день і ніч, добро і зло, літо і зима – гримуча суміш суцільних протиріч.

7. Лев
Леви – благородні, сильні, красиві і величні, поки ви не зіткнетеся з їх темною стороною. Ось тоді ви покажите свій безстрашний оскал і випустите рев. Вам подобається робити добрі справи, поки хтось не перейде вам дорогу. Ви зробите все, щоб ця людина шкодувала про це до кінця своїх днів.

8. Рак
Ви дуже хочете бути хорошим, але життя повне спокус, перед якими так важко встояти. Ви ходите на роботу або в школу, потім йдете на йогу, відвідуєте улюблену бабусю, але варто на горизонті з’явитися красивому і дуже сексуальному представникові протилежної статі, і ви пускаєтеся в усі тяжкі. Ви щиро сподіваєтеся, що Бог вміє прощати, тому що вам це дуже потрібно.

9. Діва
Ви доброзичливі, забавні, щедрі і дуже приємні. Але ви також є рабом своїх бажань, а вашій дратівливості часом немає кінця. Якщо комусь не пощастить вас розізлити, ви будете мстити і не заспокоїтеся, поки не принизите кривдника. Але в решту часу, ви мила людина.

10. Овен
У вас так багато вад, що місцева поліція моралі вже зайнялася вашою справою. Зловживання алкоголем, безладні зв’язки, азартні ігри, шахрайство, віроломство – всім цим ви оволоділи надзвичайно. Позитивна якість, яка компенсує все це – ваше почуття гумору. Ви любите розсмішити людину, перш ніж знищити її.

11. Козеріг
Ви – причина, по якій на картинах Диявола часто зображують з головою козла, тому що ви і є Диявол. Зізнайтеся, що охоче позували для цього портрета. Ви не хочете бути хорошим, тому що це для слабаків. Ви будете творити зло, поки вас не зловлять, і тоді ви притворетеся, що вибачаєтеся. Іноді ви намагаєтеся зобразити із себе козла-відбувайла, але не дуже часто, тому що ви винні до мозку кісток.

12. Скорпіон

Сам Сатана блокує ваші телефонні дзвінки, так як боїться вашого гніву. Існує сім кіл пекла, але ви живете в розкішній квартирі під усіма ними. Ви – втілення зла, але в якому тілі! Ваша привабливість настільки сильна, що найбільш праведна людина схилиться до ваших ніг і проситиме скуштувати хоч трохи вашої солодкої отрути

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: