Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

14-ти річний підліток кинув виклик гендерним стереотипам в ефірі конкурсу "Голос діти"

В другому ефірі національного пісенного конкурсу "Голос діти" на 1+1 Микита Трондін виконав пісню "Rise Like A Phoenix", яка принесла перемогу Кончиті Вурст на Євробаченні-2014. Перед виступом чотирнадцятирічний юнак з Дніпропетроська заявив: "Я прийшов на проект, аби бути самим собою. З тим, що я не такий, як усі, мені важко живеться.


В другому ефірі національного пісенного конкурсу "Голос діти" на 1+1 Микита Трондін виконав пісню "Rise Like A Phoenix", яка принесла перемогу Кончиті Вурст на Євробаченні-2014.

Перед виступом чотирнадцятирічний юнак з Дніпропетроська заявив: "Я прийшов на проект, аби бути самим собою. З тим, що я не такий, як усі, мені важко живеться. Я можу йти по коридору і чути, "ти урод", "женоподобний", "ведеш себе, як дівчина". Музика - це мій спосіб самовираження, я хочу зробити світ кращим, щоб люди перестали дивитись з-під лоба на людей з іншим кольором шкіри чи іншої національності. Ця пісня для мене багато означає".

Тіна Кароль, в команду якої увійшов Миката, сказала: "Це людина, яка хоче доказати щось собі, світу, всесвіту і ми спробуємо...".

На питання Наталії Могилевської "чому не дружиш з хлопчиками?" хлопець відповів: "Скажімо так, в нас різні інтереси".

Від пропозиції Потапа навчитися "чогось більш чоловічого" юнак відмовився.

Підготував Левчук Тимур.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: