Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Прогулянка на катамарані у Чернігові - як варіант відпочинку у вихідний

Прогулянка на катамарані у Чернігові - як варіант відпочинку у вихідний фото

Одним з найпростіших і найпопулярніших видів літнього відпочинку на воді є катання на катамарані. Таке дозвілля можна влаштувати у найближчому до Славутича місті - Чернігові. Скільки така прогулянка коштує дізналися журналісти порталу 0462.ua

У Чернігові поплавати на катамарані можна на річці Стрижень біля Ялівщини. Влаштувати таку прогулянку на воді можна з 10:00 до 21:00. Адміністратор розповідає, що увесь парк налічує п’ять катамаранів: 2 великих і 3 маленьких. Орендувати великий на 1 годину коштує 150 грн, а на 30 хвилин – 100 грн. Покататися на маленькому можна годину за 130 грн, або 30 хвилин за 80 грн. Варто зазначити, що великий катамаран може витримати вагу до 450 кг, а маленький – до 200 кг.

Великим попитом користується така розвага на вихідних, а от у будні дні до обіду взагалі може нікого не бути. У суботу та неділю людям доводиться чекати у величезній черзі. 

Прогулятися на воді полюбляють і діти, і дорослі. Адміністратори говорять, що часто приходять бабусі та дідусі покататися зі своїми онуками, батьки з дітьми, закохані пари або компанії друзів.

Прогулянка на воді у Чернігові користується попитом, адже такий від відпочинку відкриває неймовірні краєвиди, дозволяє бути ближчим до природи та зблизитися з рідними. Але не варто забувати про правила безпеки та перевищувати зазначену для судна вагу.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: