Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мати полеглого Героя Владислава Грищенка за власні кошти заасфальтувала дорогу на вулиці, яка носить імʼя її сина (фото, відео)

Мати полеглого Героя Владислава Грищенка за власні кошти заасфальтувала дорогу на вулиці, яка носить імʼя її сина (фото, відео) фото

На Чернігівщині, у Сосницькій громаді, мама полеглого Героя пані Валентина Грищенко побудувала дорогу за гроші, які виділила держава після загибелі сина.
Про це повідомляє місцеве видання Вісник Сосниччини», таким чином заасфальтували дорогу по вулиці, названій на честь її сина Владислава Грищенка.

Обійшлося майже у 4 мільйони гривень. Жителі кварталу по цій вулиці дуже задоволені новими умовами пересування, бо раніше ні весною, ні осінню, ні навіть влітку після заливного дощу не могли проїхати жодним транспортом. Тільки, кажуть, аби не такою величезною ціною були ці умови», - зауважує видання.

Відремонтована вулиці імені Владислава Грищенка у Сосниці

Відремонтована вулиці імені Владислава Грищенка у Сосниці

Владислав Грищенко загинув влітку минулого року під час виконання бойового завдання у складі 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. На його честь була перейменована вулиця, на якій мама побудувала дорогу. Таким чином Валентина Грищенко залишила пам’ять про свого сина майбутнім поколінням.

Користувачі, коментуючи цю новину у соцмережах і вдячні, і обурені, зокрема, діями влади.

Світлана Авраменко:

- Дуже дорого заплачено, адже людське життя безцінне. Царство небесне Герою, а нам пам'ятати завдяки кому ця дорога

Даша Жукотцька:

- Сумно, що такою ціною робляться дороги!!!

Тетяна Колесник:

- А місцевій владі не соромно?А тобі, Валюшко, дай Боже міцного здоров'я, наснаги, миру, терпіння та поваги від людей!

Наталія Кошова:

- Шана пані Валентині за сина-ГЕРОЯ! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ВОЇНУ! Щира подяка і від усіх воїнів, які зараз стоять на захисті, адже пані Валентина дуууууже допомагає нам у зборах для них.  І не сказати тут і про це не можемо!!!!  ДЯКУЄМО!!!

Валентина Мартиненко:

- Валюші низький уклін за сина Героя і за те як розпорядилася отриманими грішми. Якщо є святі люди на цій грішній Землі, то вони ось такі, як ця скромна Жінка-Мати. Дорогою ціною далась ця дорога...І якщо комусь важко подякувати їй, то не пишіть дурниць. Уявляю, як боляче читати вдячні коментарі, не говорячи вже про нісенітницю.

Людмила Живолупова:

- Де в Сосниці знаходиться вулиця названа в честь Вашого Героя-сина

Наталія Тищенко:

- Людмила Живолупова, на Вʼюнищі. Колишній провулок Гоголя.

Сосницький селищний голова Андрій Портний подякував матері Героя
У Сосницькій міськраді виклали відео події, а також вручили пані Валентині подяку за її вчинок.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: