Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тіло загиблого героя волиняни зустріли на колінах

На Волині люди ставали навколішки перед автомобілем, який віз тіло загиблого бійця спецпідрозділу «Донбас» Нацгвардії Івана Сотника. Це видно на світлинах, які оприлюднила у власному Facebook волонтерка Наталка Ариванюк.

 

На Волині люди ставали навколішки перед автомобілем, який віз тіло загиблого бійця спецпідрозділу «Донбас» Нацгвардії Івана Сотника.

Це видно на світлинах, які оприлюднила у власному Facebook волонтерка Наталка Ариванюк.
Волонтерка опублікувала фотографії, як люди навколішки по дорозі до Каменя-Каширського зустрічали автомобіль із тілом героя. Також вулиці встеляли квітами.

«Іван Сотник! Ваня! Прости друже тих недолугих, байдужих людишок, що тиняються містом і не мають навіть лишніх секунд, зупинитися і віддати тобі належну шану! Про наших депутатів та переселенців, які мають стояти навколішки в перших рядах-взагалі мовчу…» – пише Наталка Ариванюк.

Вона додала: «Люди та дітки з сіл по дорозі на Камінь-Каширський, схиляю голову перед вами, за вашу духовність, людяність, відкриті серця, розуміння біди та горя, яке постукало в кожне наше серце…».
Похорон Івана Сотника відбудеться у середу, 6 травня, у селі Грудки.

Нагадаємо, волинянин Іван Сотник – боєць батальйону спецпризначення Нацгвардії «Донбас». Отримав важке поранення у бою під селом Широкине, що на Донеччині. Помер у лікарні під час операції.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: