Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ракетна атака РФ по Києву: Вже 16 загиблих. Деталі трагедії 29 грудня.

Ракетна атака РФ по Києву: Вже 16 загиблих. Деталі трагедії 29 грудня. фото

Наслідком ракетного удару рф по Києву 29 грудня стала загибель 16 осіб. У суботу, 30 грудня, рятувальникам вдалося витягти тіла ще семи жертв із-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі. 

Міська військова адміністрація та міський голова Віталій Кличко повідомили, що 1 січня в Києві буде оголошений день жалоби.

29 грудня ввечері було відомо про дев'ять загиблих внаслідок ракетної атаки Росії на столицю. Протягом ранку 30 грудня надходила інформація про виявлення нових жертв під завалами складу в Шевченківському районі. На момент 12:40 загалом зафіксовано 16 загиблих у Києві.

Міський голова Києва, Віталій Кличко, інформував про поетапне вивільнення тіл загиблих з-під завалів протягом кількох годин.

Згодом у Київській міській військовій адміністрації повідомили, що кількість жертв внаслідок повітряної атаки Росії зросла до 16 осіб. Рятувальники продовжують розбирати завали і працюватимуть до завтра.

В цілому внаслідок ракетного удару Росії по Києву постраждало 32 людини, 17 з них перебувають у медичних закладах столиці, повідомив міський голова Кличко.

Віталій Кличко зазначив, що атака на столицю 29 грудня стала найбільшою за кількістю жертв серед цивільних мешканців. 1 січня в Києві буде оголошено днем жалоби.

Нагадаємо, учора 29 грудня Росія здійснила масовану атаку на Україну, в результаті чого у Києві були пошкоджені будівлі в різних районах, а в Подільському районі виникла пожежа на складі. Усі пожежі вдалося ліквідувати, але внаслідок атаки поранено і пошкоджено значну кількість об'єктів у столиці та Київській області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: