Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Гроші на війні: Скандальна справа сім'ї Гринкевич-Морозюк

Гроші на війні: Скандальна справа сім'ї Гринкевич-Морозюк фото

Гучна кримінальна справа стосовно одного з основних постачальників Міністерства оборони тільки починає набирати обертів. 

Як відомо, що цей постачальник запропонував суму у $500 тисяч одному з керівників Державного бюро розслідувань з метою приховати справу про розкрадання коштів в МО.

Компанії, що належать родині Гринкевичів, виграли тендери Міноборони на суму в 3,2 мільярда гривень. Тільки уявіть, у 2022 році Ігор Гринкевич навіть був нагороджений відзнакою президента "Золоте серце" як волонтер.

Цікаво, що Роман Гринкевич, син Ігоря, виявився не менш заможним, і його майбутня дружина, українська художниця Соня Морозюк, відома своїми високоцінними картинами на білому чи кольоровому тлі. 

Вона ніколи не приховувала своєї пристрасті до розкішного життя, хоча залишається питання, звідки вона бере свої кошти.

Соня Морозюк (фото: facebook.com/plinskiymedia)

У своєму аккаунті Instagram невістка Гринкевича відреагувала на скандал навколо нареченого та його батька-корупціонера. 

"Хто насправді "створив" Соню Морозюк? Ні, це не Рома. Я закохалася в Ромчика майже одразу. Ми в відносинах 5 місяців, з них два місяці заручені… Я про це пишу, щоб ви зрозуміли, в якому шоковому стані я була після звинувачень в тому, що Роман причетний до якихось оборудок", - сказала Соня.

"Перше, що я зробила - це почала розмовляти з ним про те, що сталося. До цього ми не дуже багато розмовляли про його справи і бізнес. Скажу чесно, мене це не дуже цікавило.

"Я довіряю йому, але я не так добре знаюся на системі державних закупівель, щоб знати, як це влаштовано, і які там правила гри", - продовжила вона.

За словами дівчини, "мораль - вище стосунків", і у випадку, якщо звинувачення на адресу Романа та його родини, з приводу викрадених коштів для ЗСУ виявляться правдою, то весілля буде скасоване.

Соня Морозюк і Роман Гринкевич (фото: facebook.com/plinskiymedia)

"Щодо Ігоря Гринкевича. Для мене це просто батько мого коханого. Те, що відбулося, виглядає як злочин. Звичайно, встановити обставини має суд. Я розумію суспільне обурення, і обурена сама", - сказала Соня.

"Мені спочатку потрібно розібратися і вислухати. Для мене мораль вище стосунків, так. Але і правда вища за брехню, а публікації в ЗМІ таки можуть опинитися брехнею. Втім, я продовжую розбирати цю ситуацію і формулювати свою точку зору", - підсумувала художниця.

Очікавано, українці не повірили Морозюк, а її виправдання сколихнули ще більшу хвилю хейту та обговорення у мережі.

Якщо підсумувати, українців турбує одне питання, чи буде покарана ця сімейка? 

Ми вважаємо, що такі особи, які зловживають своєю владою та обкрадають армію під час війни, повинні нести максимальну відповідальність перед законом. 

Будемо слідкувати за цією справою і надалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: