Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Боржникам приготуватись? Почнуть ВИМИКАТИ світло вже з кінця січня!

Боржникам приготуватись? Почнуть ВИМИКАТИ світло вже з кінця січня! фото

Починаючи з 29 січня, столичний енергопостачальник Yasno планує розпочати відключення боржників від електроенергії, після скасування мораторію Кабміну на відключення комунальних послуг та нарахування пені населенню.

Про це повідомив генеральний директор компанії Сергій Коваленко в ефірі національного телемарафону:

"Перші відключення почнуться десь 29 січня", - зазначив він.

Генеральний директор компанії, Сергій Коваленко, наголосив на тому, що цей крок відбудеться після висилання відповідних попереджень боржникам. Вони отримають сповіщення та офіційні документи за 10 днів до відключення, щоб мати час врегулювати свої заборгованості.

Серед інших заходів з підвищення ефективності взаємодії з боржниками, відзначається використання різних каналів сповіщення, таких як СМС, Viber, чати та дзвінки.

Коваленко також зауважив, що компанія рейтингує боржників в залежності від суми та тривалості їхнього боргу.

У разі відсутності на території України особи може бути сплачений борг через різноманітні електронні канали. Крім того, в разі неможливості виплатити повну суму боргу, компанія розглядає індивідуальні випадки та укладає договори розстрочки.

Відзначається, що після сплати боргу боржник повинен отримати рахунок на підключення та сплатити його, оскільки процес відключення та подальше підключення вимагає фінансових витрат.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: